Website Laten Maken Bedrijf

Published Mar 30, 21
10 min read

Zoveel Kost Een Website Laten Maken ÉCht - Volgens Een Kenner

Waar moet je op letten als je een website laat maken door een webdesigner? In dit artikel geef ik je handige tips om op te letten als je gaat samenwerken met een webdesigner. Om te voorkomen dat je straks zit opgescheept met een website die niet werkt of dat je zonder enige kennis aan je lot wordt overgelaten.

Nu leer ik zelf ook nog steeds nieuwe dingen van elke website die ik maak en gaat bij mij ook weleens iets niet helemaal zoals het zou moeten, maar dit kan echt niet. Misschien denk je nu ‘waar hééft ze het in vredesnaam over?’. Nou, dat zal ik je vertellen. Creatief bureau.

Website Laten Maken Of Zelf Maken

Tenminste, dat is de bedoeling. Want dit geldt zeker niet voor iedereen. Er zijn , maar stiekem is er nog een andere belangrijke reden: vrijheid. Met een website heb je namelijk de vrijheid om jezelf te laten zien zoals jij het wilt. Om te bloggen wat en hoe je wilt.

De vrijheid om de wereld te laten kennismaken met jou en jouw bedrijf op jouw manier. Om te werken aan . Maar niet iedereen met een website ervaart die vrijheid om zichzelf naar buiten te brengen op de manier waarop hij/zij dat wil. Namelijk als iemand geen idee heeft hoe de website eigenlijk werkt.

Website Laten Maken Professioneel

Ik ben zelf juist ooit begonnen met bloggen en later websites maken precies om meer vrijheid te hebben in mijn werk en mijn leven. Om te kunnen doen waar ik gelukkig van word en waar ik goed in ben. En dat is precies mijn doel: zorgen dat andere ondernemers dat ook bereiken.

Daarmee gevonden worden op Google en social media. En zo meer klanten aantrekken en zichzelf neerzetten als expert. Helaas is die website voor veel ondernemers echter nog steeds één groot vraagteken. Snap ik, echt. Maar alles uit handen geven betekent met name dat iemand voor jou de website ontwerpt, in elkaar draait, ondersteuning biedt en de website eventueel onderhoudt.

Website Laten Maken Ervaringen

Ondernemers die al maanden een website hebben en geen idee hebben hoe ze eigenlijk moeten inloggen op hun website; Mensen die al maanden een website hebben en niet weten hoe de website is gemaakt (met , HTML of wat voor programma dan ook); Ondernemers die wel kunnen inloggen, maar geen idee hebben hoe ze iets moeten aanpassen of hoe een blog te schrijven, en uit angst dat er iets mis gaat dan maar niks doen; Websites die al máánden niet zijn ge-update omdat de maker nooit heeft gezegd dat dat moet en hoe het moet, waardoor de hele website breekt als er eindelijk wordt ge-update; Een website die zo vol staat met onnodige plugins en builders dat ik eerst 1,5 uur bezig ben om de boel op te schonen; Ondernemers die al maanden een website hebben, maar er komen geen klanten via de website. best webdesign site.

Kortom: regelmatig tref ik één grote puinzooi aan op een website en dat is niet alleen heel zonde, maar ook heel vervelend voor de ondernemer. Als je niet weet wat te doen met je website, hoe deze aan te passen, hoe en wanneer je moet updaten en wat je bezoekers eigenlijk doen op je website, hoe ga je je website dan effectief inzetten voor meer bereik en meer klanten? Precies.

Website Laten Maken Wix

Het gevolg is dus dat je website niet (goed) gaat bijdragen aan de groei van je bedrijf. Je hebt een eigen website maar niet de vrijheid om er mee te doen wat je wilt. En dat is precies niet de bedoeling. En dan is er nog iets om rekening mee te houden.

Je website lanceren om vervolgens te wachten totdat de eerste klanten bij je aankloppen is niet hoe het werkt. Sterker nog: dat gaat nooit werken. Om klanten en inkomsten uit je website te halen moet je na lancering aan het werk. En het is handig als je webdesigner je daarbij begeleid of tenminste informatie over geeft.

Website Laten Maken Kostprijs

Het maakt helemaal niks uit dat je totaal geen verstand hebt van websites maken of niet weet wat bepaalde functies eigenlijk betekenen: je kunt er wel voor zorgen dat je weet wat er gebeurt en je kunt een hoop belangrijke dingen ook makkelijk leren. Zorg dat je zeker bent dat bepaalde functies zoals Google Analytics gekoppeld worden aan jouw account.

Marieke Webdesign Schagen   Maatwerk WordPress Website laten makenWebsite laten maken Rotterdam - de Werkende Website


Verzeker jezelf ervan dat je nadat de website klaar is je deze zelf kunt aanpassen en/of onderhouden. , maar bijvoorbeeld tekst en foto’s aanpassen, een blog schrijven en publiceren, een nieuw evenement maken en toevoegen, nieuwe reviews publiceren, zelf achter de schermen van je website kunnen, je website updaten, belangrijke functies zoals Google Analytics tenminste kunnen openen; dat soort dingen.

Professioneel Website Laten Maken - Webdesign

Geef nooit je Google wachtwoord weg, dit is helemaal niet nodig. Kan ik na afloop MAKKELIJK mijn website zelf aanpassen en beheren? Ga je me ook uitleggen hoe ik teksten en foto’s aanpas en hoe ik een blog maak en publiceer? Waarmee maak je mijn website? In WordPress? Waarom? Welk ga je gebruiken en waarom? Kan ik hier ook zelf makkelijk mee werken? Heb je handleidingen voor me om mee aan de slag te gaan als mijn website klaar is? Hoe verloopt de koppeling met Google Analytics en Google Search Console? Doe jij dat of ga je me uitleggen hoe ik dat zelf kan doen? Welke wachtwoorden heb je van mij nodig? Krijg ik ondersteuning nadat de website online is en zo ja voor hoe lang en wat voor ondersteuning precies? Of moet ik daar extra voor gaan betalen? Vergeet niet dat een website niet binnen een week klaar is.

Sommige ondernemers vinden het juist fijn om zo veel mogelijk uit handen te geven. Ik heb ook klanten waarvoor ik onderhoud en aanpassingen doe, zoals nieuwe pagina’s maken, even een fotootje wisselen, een tekst invoegen; dat soort dingen. Dat is natuurlijk helemaal prima en ook dát levert vrijheid op! Maar dan nog: zorg dat je op de hoogte bent, dat je weet hoe je website globaal in elkaar zit, dat je je wachtwoorden hebt en weet hoe die te veranderen, en dat je in ieder geval achter de schermen kunt om overzicht te houden.

Website Laten Maken Fiverr

Naast een goede vindbaarheid wil je natuurlijk ook dat je website er goed uitziet. Daarom werkt Scrolla! met structuren die zich al bewezen hebben. Door deze op maat aan te passen naar jouw wensen kunnen we een website creëren die past bij de identiteit van jouw bedrijf. Als we de structuur van de website optimaal voor je hebben gemaakt is het de bedoeling dat je website gevuld gaat worden.

Uiteindelijk vullen wij tot wel tien pagina’s op jouw website alvast voor je, hierbij hebben we wel jouw input nodig wat betreft foto’s en content..

Website Laten Maken En Onderhouden

(met een conclusie waarin we het nog een keer bondig samenvatten) Tja, we kunnen niet iedereen gelukkig maken. Dit artikel is vooral geschreven met onze klanten in het achterhoofd. Dat zijn in de regel ambitieuze kleine en middelgrote bedrijven (mkb’ers). Voor je een website laat bouwen, is het slim om duidelijke doelen te formuleren.

Maar ook voor de websitebouwer: met een duidelijk doel weet deze beter hoe technische oplossingen te implementeren. Zomaar wat doelen bij het maken van een nieuwe website: door klanten . Bestaande. Direct op je site. met een ander design. Bezoekers beter informeren, wat je en/of zorgt voor een . Met een prospects overhalen.

Website Laten Maken – Professioneel Webdesign Op Maat

Nieuwe . zijn aan het bijhouden van je site. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Probeer de belangrijkste doelen voor je website te formuleren (Digitaal bureau). Je kunt ook studenten inhuren om een website te laten maken. Of je neefje die ‘handig is met computers’ (best webdesign site). Desnoods doe je het zelf! De informatie is .

Bijvoorbeeld: de website laadt erg langzaam, dit jaagt bezoekers weg; een plug-in loopt vast, je weet niet hoe je het oplost; op de desktop ziet de site er mooi uit, maar op je smartphone…; de site lijkt wel erg op andere sites; de geplande levertijd wordt niet gehaald (want tja… tentamens).

Professioneel Website Laten Maken - Webdesign

Maak zelf de rekensom maar eens hoeveel een misgelopen klant je kost. Met een professionele website bedoelen we dan ook een site die is gemaakt door professionals. Door een bedrijf dat minstens 5 jaar bezig is met het ontwikkelen van websites en daardoor de best practices kent. Verderop in dit artikel (#14 & #15) gaan we nog dieper in op de vraag hoe je een goede webdesigner herkent.

Voor hobbyisten en freelancers kan een eenvoudige website builder zoals of volstaan. Multinationals en overheden willen regelmatig een maatwerksysteem. Dat is tot in detail ontwikkeld voor één partij (en daardoor ook behoorlijk kostbaar om te ontwikkelen en updaten). Ambitieuze ondernemers en marketeers in het mkb laten vaak een WordPress website maken.

Zakelijke Website Laten Maken - Professioneel Webdesigner

Omdat WordPress zo veel wordt gebruikt, hoef je niet bang te zijn dat de ondersteuning ervoor stopt. Met andere woorden: als je over een paar jaar een nieuw design wilt of andere functionaliteiten op je site, dan kun je gewoon gebruik blijven maken van WordPress. Je zit ook niet vast aan één bepaalde webdesigner.

Of misschien wel vaag omschrijven (‘accountant Bodegraven’). Zoekmachine optimalisatie (SEO) is voor veel bedrijven daarom van levensbelang. Ze krijgen er bestaande en nieuwe klanten door binnen. Nu zorgt een professionele website er niet direct voor dat je heel goed scoort in Google. Daarvoor moet je je ook bezig gaan houden met zaken als en .

Website Laten Maken Op Maat

Onder andere een goede sitestructuur, laadsnelheid en mobiele optimalisatie dragen bij aan een hogere positie. De tijd van pure desktopsites is echt voorbij. Bron: – aandeel sitebezoek desktop vs. tablet & smartphone Inmiddels is bijna de helft van de Nederlandse websitebezoeken op een smartphone of tablet; een percentage dat overigens nog altijd stijgt.

Vraag je websitebouwer om . Maar wat nu als in je branche nog steeds de meeste sitebezoekers een desktopcomputer gebruiken? Dan is een mobielvriendelijke site toch van groot belang! Omdat het percentage bezoekers op andere devices kan stijgen. Omdat Google het als belangrijk signaal gebruikt bij het bepalen van je positie in de zoekresultaten.

Website Laten Maken Shopify

Je kunt eenvoudig testen hoe snel je site nu laadt met tools zoals , en Google’s eigen . Ook kun je voor de grap eens een paar referentiesites van je beoogde webdesigner met deze gereedschappen testen. Wat maakt een snelle site? Een belangrijke component van je sitesnelheid is de webhosting.

Een uitgebreide uitleg over sitesnelheid lees je hier: Ken je dat slotje naast de naam van een website? Dat wil zeggen dat je contact maakt met de site via een beveiligde HTTPS-verbinding. Wil je een website met nieuwe content laten maken? Of beperkte content van een oude website overzetten? Dan is HTTPS met bijbehorend SSL-certificaat een no-brainer.

Wordpress Website Laten Maken Utrecht

Het overzetten van veel bestaande content naar HTTPS is echter wel een ingewikkeld klusje. Je mag verwachten dat een professionele websitebouwer hier ervaring mee heeft. Leestip: Weet je waarom sommige websites zo goedkoop ‘ontworpen’ kunnen worden? Omdat ze gebruikmaken van een kant-en-klaar design. Voor de leek ziet een standaard WordPress template er soms best mooi uit.

Je concurrent kan zo hetzelfde . Bovendien heb je met een standaard design maar erg beperkt de ruimte voor aanpassingen in het ontwerp of extra functionaliteiten. Een op maat gemaakte website geniet dan ook meestal de voorkeur. Een mooi design zie je niet. Dat is ook precies de reden waarom het niet zo veel zin heeft om op basis van toeters en bellen een site te ontwerpen.

Website Laten Maken Nederland

Dat is bijvoorbeeld ‘een product kopen’ of ‘meer informatie aanvragen’. Wanneer de gebruiker gedachteloos de juiste informatie tot zich neemt en op de call-to-action (beoogde actie) klikt, heb je een goed design in handen. Dat is alleen moeilijker dan je denkt. Goed design draait dan ook om balans. Om rust.

Om een optimale gebruikerservaring op elk mogelijk device. Ben je benieuwd hoe gebruiksvriendelijk je huidige website is? . Het zou zonde zijn als je heel veel tijd besteedt aan het uitzoeken van een webdesignbureau om vervolgens een matige briefing te schrijven. Hoe beter immers de briefing, hoe groter de kans dat de site bij je wensen aansluit.

More from Overzichten, Pagina's

Navigation

Home

Latest Posts

Rains Rugzakken

Published Oct 28, 22
8 min read

Parajumpers Sale

Published Oct 26, 22
11 min read

Elektrische Haard Voor En Nadelen

Published Oct 25, 22
6 min read